Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce ilçemiz genelinde hasarlı yolların bakım ve onarım çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Vatandaşlarımızın daha rahat ulaşım sağlamaları için deforme olmuş yollarda zemin düzenleme, asfalt yama, sıcak asfalt, stabilize serim ve sathi kaplama yapmaktadır.

Ulaşım ve altyapı çalışmaları kapsamında gerekli bakımların devam edeceğini de açıklamalarına ekleyen Başkan Karabulut, “Beşiri’mizin her sokağında, her mahallesinde ulaşımın daha konforlu hale gelmesi için vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak altyapı ve ulaşım konularında gerekli adımları atıyoruz. Ekiplerimiz şuanda ilçemiz genelinde çalışmalarına devam ediyor. İlçemizin tamamında asfaltı zarar gören güzergahlarda gerekli iyileştirmeleri hayata geçiriyoruz. Hemşerilerimizin ulaşım konusunda herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına azami bir çaba gösteriyoruz.” ifadelerini kullandı.