2024 YKS Batman Birincisi ve Türkiye 164.’sü hemşehrimiz Muhammed Hüseyin Ekinci’yi belediyemizde ağırladık. Muhammed Hüseyin’in başarısıyla gurur duyuyor, başarısının arkasındaki emek ve azmi takdir ediyoruz.

Başarısından dolayı Muhammed Hüseyin Ekinci’yi tebrik eden Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan Karabulut, “Muhammed Hüseyin hepimize büyük mutluluk yaşattı. Kendisini, öğretmenlerini ve ailesini tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonra da başarısı artarak devam edecektir. İlçemizden böyle başarılı gençlerimizin çıkıyor olması bizleri gelecek adına daha da umutlandırıyor. Biz tüm gençlerimizin başarısı için büyük mücadeleler veriyoruz. Geleceğin teminatı olan daha başarılı gençler yetiştirmek için eğitim alanındaki çalışmalarımız devam edecek olup, Beşiri Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanında olacağız.” dedi.

Gençlerin başarılarından gurur duyduğunu belirten Başkan Karabulut, gençlerin bilgiye hızlı erişimi, değişen bakış açıları ve artan özgüvenleriyle geleceğe umutla baktığını vurguladı.