Beşiri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yol ağları üzerinde vatandaşların can güvenliğini korumak için yaya geçidi ve yol çizgilerini yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz, öğrencilerin okula geliş gidişlerinde trafik güvenliğini sağlamak amacıyla okul önlerindeki çizgileri de yenilerken eskiyen levhalar yerine yeni trafik uyarı levhaları yerleştirdi.

İlçe genelinde yapılan yol çizgi çalışmalarıyla ise trafik akışının daha güvenli olması için şeritlerin belirgin hale gelmesi sağlanıyor. Trafikte yaya önceliği için ‘Önce Yaya’ görselleri ile farkındalık oluşturan ekiplerimiz, yaya ikonları ve çizim çalışmalarıyla hem öğrencilerin hem de vatandaşların güvenli geçişlerini sağlıyor.

Çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Beşiri Belediye Başkanımız Alpaslan Karabulut; “Trafik ve Yaya Güvenliği bizim için her şeyin başında geliyor. Bizler ilçemiz için güvenli trafik ve güvenli hayat sağlama gayreti içindeyiz. Sağ olsun belediye ekiplerimiz gece gündüz demeden görevlerini sürdürüyorlar. Ben çalışma ekibimdeki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Durmak yok çalışmaya üretmeye ve ilçemizi müreffeh kılmaya devam inşallah” dedi.