İlçe genelinde, kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve yol asfaltlama çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Belediye Başkanımız Alpaslan Karabulut’un talimatlarıyla çalışmalarına hız verdi.

Asfalt, kilit parke taşı döşeme çalışmalarının yanı sıra yayaların daha rahat yürüyebilmeleri ve daha modern ve kullanışlı yollar için  çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren ekipler, Bağdu Mahallesinde kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme ve bordür döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Mahallelerin dağınık olmasına rağmen vatandaşlarına hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Karabulut, “Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirerek takiplerini yapmak bizlerin görevidir.” dedi.

Şuanda bir çok mahallede hizmetlerinin devam ettiğini söyleyen Başkan Karabulut yaptığı açıklamada; “Şuanda ilçemizdeki bir çok mahallemizde hizmetlerimiz devam ediyor. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirme gayreti içerisindeyiz. İlçemiz genelinde parke döşeme çalışmalarını hızlandırdık. Bu anlamda Fen işleri ekiplerimize teşekkür ediyorum. İlçemizin geniş ve dağınık olmasına rağmen ekiplerimiz büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan stabilize yol çalışmalarını yapan ekiplerimiz bir yandan da yollara kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Dolayısıyla, buradaki amacımız yaşamış oldukları yada yaşayabilecekleri sıkıntıları minimize etmek, azaltmaktır. Bununla birlikte vermiş olduğumuz hizmetlerin kalitesi de çok önemlidir. Çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmetlerin hem kalitesini görüyor, hemde kontrol ediyoruz. Burada, tabi sadece yol değil, park ve bahçeler ile temizlik işleri ekiplerimiz de dahil tüm birimlerimizle birlikte ilçemize hizmet üretmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Kilit parke taşlar ile sokaklarının daha güzel bir hale geldiğini belirten mahalle sakinleri yapılan bu güzel hizmetleri takdirle karşıladıklarını belirterek Beşiri Belediyesine teşekkürlerini ilettiler.