Beşiri Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde içme suyu şebeke hattı imalatı, abone bağlantı ve şebeke hattı yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belediye yetkilileri, “Beşiri Belediye Başkanımızın direktifleriyle altyapı çalışmalarımız gece gündüz sürüyor. Başkanımız Alpaslan Karabulut’un ‘Altyapısı tamamlanmamış mahalle kalmayacak’ şiarını bizatihi sahada hayata geçirerek adım atmadık sokak ve cadde bırakmıyoruz. İlçemiz genelinde içme suyu şebekesi ve diğer altyapı çalışmalarımız sürüyor.’’ dedi.

Beşiri Belediye Başkanı Alpaslan Karabulut, daha yaşanabilir yarınlar için hedeflerinin sağlıklı altyapı oluşturmak olduğunu dile getirerek çalışmaların titizlikle sürdürüleceğini belirtti.Başkan Karabulut ilçe genelinde sorunsuz altyapı hedefiyle tüm alt yapı problemlerini göz önüne alarak uzun soluklu çözümler üretmeye çalıştıklarını ifade ederek şunları kaydetti:

“Beşiri Belediyesi olarak hem altyapı hem de üst yapı anlamında güzel Beşiri’mize güzel insanlarımıza hizmet için adeta gecemizi gündüzümüze katıyoruz. ‘Az Laf Çok İş’ anlayışı ile nasıl daha fazla hizmet edebiliriz, bunun gayreti içerisinde olduk. Çok şükür yaptığımız ve yapacağımız hizmetler ile ilgili çok olumlu geri dönüşler aldık. İlçemizin tamamında altyapı ile ilgili ihtiyaç önceliğine göre de çalışmalarımız devam ediyor. Her şey daha yaşanabilir yarınlar için. İnşallah ‘İnsana hizmet Hakk’a Hizmet’ anlayışı ile çalışmalarımıza son sürat devam edeceğiz.” dedi.