Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz periyodik olarak sürdürdüğü çöp toplama, mıntıka temizliği, konteynerlerin etrafına bırakılan çöp ve atıkların kaldırılması çalışmalarının yanı sıra tüm mahallelerde detaylı temizlik çalışması da yapıyor. Detaylı temizlik çalışması ile mahallelerde cadde, sokak ve kaldırımların süpürülüp yıkanırken, çöp konteynerleri de dezenfekte ediliyor.

Daha temiz ve nezih bir Beşiri için periyodik olarak temizlik çalışmaları yapıldığını belirten Belediye Başkanımız Alpaslan Karabulut, temizlik çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Temiz ve sağlıklı bir ilçede yaşamak için hepimize görevler düşüyor. Temizlemek belediyenin asli görevidir. Temizlemenin birinci görevi ise kirletmemektir. Kirletmeme kültürünü öğrenmemiz lazım. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz, belirlenen kurallara uymaları, çevre sağlığı ve temizliğine gerekli hassasiyeti göstererek, Beşiri ilçemize sahip çıkmalarıdır. Geleceğimiz olan çocuklarımıza daha yeşil, daha temiz ve daha yaşanır bir Beşiri bırakmak hepimizin görevidir” dedi.