Beşiri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, çevre düzenleme çalışmaları kapsamında trafik güvenliğini arttırmak için ana arterlerde refüj boyama çalışmalarını sürdürüyor.

Trafik kazalarını önlemek yaya ve araç sürücülerinin güvenle yolculuk edebilmesini hedefleyen Belediyemiz yol kenarlarında bulunan ve zamanla yıpranan bordür taşlarını sarı ve beyaz renklere boyayarak cadde ve sokakların görünümüne canlılık getiriyor.

Birçok noktada eş zamanlı olarak çalışmalarını yürüten Belediye ekiplerimiz, öncelikli olarak yaya ve trafik güvenliğini ön plana çıkarıyor.

Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan Karabulut, ‘Daha güvenli bir Beşiri’ sloganıyla çalışmaların devam ettiğini belirterek, “İlçemizde boyama çalışmalarını öncelikli olarak yaya ve trafik akışının yoğun olduğu bölgelerde yürüterek, yaya ve trafik güvenliğini ön plana çıkarıyoruz. Sarı ve beyaz renkte boyanan bordür taşlarıyla ilçemize farklı bir canlılık ve görünüm de kazandırıyoruz” dedi.