Elhamdülillâh Söz Verdiğimiz Gibi..!

Başkanımız Sayın Alpaslan Karabulut’un seçim beyannamesinde bulunan bir vaadini daha hayata geçirdik.

Mezarlık peyzaj, bakım ve yenileme çalışmalarımız tamamlandı. Mezarlık hizmetlerimizi kapsayıcı ve etkin bir anlayışla yürüteceğiz.

Mezarlık Peyzaj, Bakım ve Yenileme Çalışmaları kapsamında;
• Yeşil Alan Bakımı, Çiçeklendirme Ve Sağlıksız Ve Kuru Ağaç Budaması/Kesilmesi Çalışmaları,
• İç Yollarının Bakımı Ve Onarılması, Kilit Parke Taşı Ve Bordür Döşeme,
• Genel Ve Kapsamlı Temizlik,
• Yabani Ot Ve Dikenli Ot Biçimi,
• Yeni Oturma Bankları Ve Çöp Kutuları,
• İçme Suyu İçin Buzdolabı,
• Altapı Çalışmaları, Su Tesisat ve WC Kurulumu,
• İç Ve Dış Aydınlatma / çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

Belediyecilik hizmetlerinin doğumdan ölüme kadar hayatın her alanını kapsadığını hatırlatan Belediye Başkanımız Alpaslan Karabulut “Göreve geldiğimiz günden beri üzerinde hassasiyetle durduğum konuların başında Mezarlık hizmetlerimiz geliyor. İlçe mezarlığımızı vatandaşlarımıza en modern şekilde hizmet vermesi amacıyla her geçen gün daha da yeniliyoruz. Yapmış olduğumuz hizmetler nedeniyle vatandaşlarımız beğenilerini iletiyorlar, ilçemiz dışında da örnek gösteriliyoruz, bu da bizi mutlu ediyor. Beşirili hemşehrilerimizin huzurlu ve gönül rahatlığı ile kabir ziyaretinde bulunabilmesi mezarlıklarda gerekli önlemler alınmıştır.” diye konuştu.