Beşiri Belediye Başkanımız Alpaslan Karabulut, Aksa Doğalgaz yetkilileri İstanbul’da bir araya gelip ön görüşme yaptı. Başkan Karabulut,” Beşirimizin doğalgazsız kalan mahallelerimizde inşallah kısa süre içinde doğalgaz çalışmalarına başlanacak” dedi.

Beşiri Belediye Başkanımız Alpaslan Karabulut’un yoğun girişimleriyle Beşiri’nin tamamı doğalgaza kavuşuyor. Göreve geldikten sonra halkla iç içe profil çizen ve talepleri yerinde dinleyen Başkan Karabulut, vatandaşların doğalgaz talebine duyarsız kalmadı. Başkan Karabulut, Aksa Doğalgaz Genel Müdürlüğünü ziyaret edip, ilçeye getirilmesi hedeflenen doğalgaz için görüşmelerde bulundu. Aksa Doğalgaz yetkilileri ile bir araya gelen Başkan Karabulut, ön görüşme yapıp, çalışmaların hız kazanması için fikir alışverişinde bulundu. Olumlu geçen ön görüşmeler sonrası doğalgazsız kalan 4 mahallede çalışmalara başlanacağını belirten Başkan Karabulut,” Doğalgaz isteği vatandaşlarımızın bizlere ilettiği en önemli talepler arasında. Doğalgazsız kalan 4 mahallemiz inşallah doğalgaza kavuşacak. İlçemiz için gece gündüz demeden her konuda çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımız isteyecek biz de yapacağız.” dedi.

Vatandaşlarda doğalgaza kavuşacak olmaktan dolayı duydukları memnuniyetlerini dile getirerek Belediye Başkanımız Alpaslan Karabulut’a teşekkür ettiler.