Belediye Başkanımız Sayın Alpaslan Karabulut Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü 97. Şube Müdürü Sayın Fehmi Değirmen’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, ilçemizin ulaşım altyapısına yönelik talepler ve projeler görüşüldü. Görüşmede, Beşiri Şehir Geçişi Projesi, Beşiri’de Planlanan Karayolları Projeleri ve Yatırımların yanı sıra yakın zamanda yaşanan elim trafik kazası sonrası Batman Çöplük Kavşağı ile Beşiri arasındaki güzergahta mevcut güvenlik önlemlerinin durumu hakkında istişarelerde bulunuldu.

Görüşmede, bölgedeki karayolu projelerinin hızlandırılması ve yeni yatırımların hayata geçirilmesi konularında ve Beşiri Belediyesinin ve Karayolları 97. Şube şefliğinin işbirliğini güçlendirmek için atılacak adımlar üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.Başkan Karabulut, ilçemizin yol ve ulaşım ihtiyaçlarını dile getirerek, “Şube Müdürüz Sayın Fehmi Değirmen Beyefendiye ilçemiz ile ilgili taleplerimizi ilettik. Kendisine misafirperverliği ve gösterdiği ilgi için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Karabulut, açıklamasında ilçenin ulaşım altyapısını daha güvenli ve modern hale getirmek için gereken adımların atılacağını ifade etti. Yapılması planlanan yol projeleri ile hem ilçe içi trafiğin rahatlatılması hem de bölgenin genel ulaşım ağının iyileştirilmesi hedefleniyor.