Belediye Başkanımız Alpaslan Karabulut Beşirili hemşehrimiz Muğlaspor Kulüp Başkanı Sayın Menaf Kıyanç’ın sevgili yeğeni Hasan Kıyanç ve kıymetli eşi Hilal’in düğün merasimine katılım sağladı.
Düğün törenine Muğla Milletvekilleri Sn. Cumhur Uzun ve Sn. Kadem Mete, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ahmet Aras, Muğla Vali Yardımcısı Sn. İsmail Soykan, Menteşe Belediye Başkanı Sn. Gonca Köksal, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluş başkanları ve temsilcileri ile iş ve spor dünyasından çok sayıda davetli katıldı.Evlilik cüzdanını çifte takdim ederek iki cihan saadeti dileyen Belediye Başkanımız Alpaslan Karabulut nikâh töreni sonrası yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘’Bugün burada siz değerli davetlilerin huzurunda genç kardeşlerimin mutluluğuna ortak olduk. Genç çiftimize, sağlıkta ve hastalıkta, iyi ve kötü günde, her anlarında mutlulukla dolu, huzur dolu, sevgi dolu bir ömür diliyorum. Hasan ve Hilal çiftimize sıcacık bir yuva, ailelerimize nice mürüvvetler ve iki cihan saadeti diliyorum. Rabbim sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir hayat nasip etsin.’’ dedi.