Yenileceyeğimiz Taziye Evlerimiz ile ilçemizdeki hemşehrilerimizin önemsediği, taziye kabullerini daha rahat yapabilecekleri bir ortama kavuşturmuş olacağız.
Taziye Evlerimizin tüm bakım ve onarımlarını aralıksız sürdürüyoruz. Taziye evlerimizde yapılan tadilat çalışmaları kapsamında;
Çatı izolasyon ve yalıtım işleri,
• İç ve dış boya işleri,
• Genel temizlik işleri,
• Deforme olan zeminlerin yenilenmesi,
• Elektrik aksamının düzenlenmesi,
• Su tesisatının yenilenmesi,
• Genel dış cephe düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Beşiri Belediye Başkanımız Alpaslan Karabulut, “Dinimiz, hayatın en büyük hakikati olan ölümle karşılaşmış ailelere karşı yükümlülüklerimiz olduğunu belirtmiştir. Taziye kültürünün örf ve adetlerimizde özel bir yeri var. Samimiyet ve paylaşım üzerine kurulan ilçemizdeki taziye evlerimizi yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Beşirili hemşehrilerimizin zor günlerinde bir nebze de yüklerini hafifletmek istiyoruz. Taziye evlerimin yenilenmesi ile vatandaşlarımız bir araya gelerek acılarını paylaşıp, temiz ve hijyenik bir ortamda taziye ziyaretlerini kabul edecekler.”