Skip to main content

Beşiri Belediye Başkanımız Alpaslan Karabulut, ‘19 Eylül Gaziler Günü’ dolayısıyla Beşiri Kaymakamlığı tarafından düzenlenen programa katıldı. Başkan Karabulut ilçe protokolü ile birlikte,  çelenk sunma töreninin ardından gaziler ile buluştu.Gazilerin ülkemiz için önemine dikkat çeken Başkan Karabulut, “Ülkemizin her karış toprağında vatanı ve milletini savunmak için canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen kahraman gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Milletin birliği ve vatanın bütünlüğü için büyük bir onurla görev yaparak gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımız, aziz milletimiz için her daim gurur kaynağı olmuştur. Cesaretin ve fedakârlığın timsali olan gazilerimiz, bizlere vatanseverliği en derin şekilde izah etmektedirler. Onlardan aldığımız manevi miras, ülkemize duyduğumuz sevgi ve sadakatimizi her geçen gün daha da güçlendirmektedir. Bu mukaddes emaneti hassasiyetle korumak ve gelecek nesillere gurur duyacakları bir Türkiye bırakmak, kahraman milletimize vefa borcumuzdur. Yaşadığımız toprak parçasını vatana dönüştüren, bizlere millet olma şuurunu aşılayan şehit ve gazilerimizin hatırası, milletimizin gönlünde ebediyen canlı kalacaktır.

19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazi” unvanı verilişinin yıl dönümünde, tüm gazilerimizin gününü kutluyor; aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle yâd ediyorum.” dedi.

 

Close Menu

Beşiri Belediyesi İletişim Bilgileri
ADRES: Milli Egemenlik, Cumhuriyet Cd. Pk:72200, 72200 Beşiri/Batman
TEL : 0488 311 22 02
FAX : 0488 311 20 64
EMAiL : bilgi@besiri.bel.tr
Kep Adresi: besiribelediyesi@hs01.kep.tr

İletişim Formu