Batman İl Özel İdaresi tarafından devam edilen Beşiri Ahmedi Hani Mesire Alanı Projesine Başkanımız Alpaslan Karabulut’un yoğun talep ve girişimleri neticesinde Beşiri Modern Düğün Salonu Projemiz de eklendi.Belediye Başkanımız Alpaslan Karabulut yaptığı açıklamada, ”Batman Valimiz Sayın Ekrem Canalp Beyefendiye şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyor, her konudaki yakın ilgi ve desteklerinden dolayı Sayın Valimize şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.

Sözlerine devam eden Belediye Başkanımız Alpaslan Karabulut, ”Bu vesileyle ayrıca emeği geçen Beşiri Kaymakamımız Sayın Muhammed Yılmaz Beyefendiye, Batman İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Abdulkadir Özer Beyefendiye ve tüm Bürokratlarımıza katkıları için teşekkür ediyorum.” dedi.Beşiri Modern Düğün Salonu projesi ile genç çiftlerin mutlu günlerine katkı sağlanılacağı hedeflenmektedir. İlçede evlenecek çiftlere uygun ve ekonomik bir alternatif sunularak, düğün ve nikah organizasyonlarının maliyetlerini azaltılacağı planlanmaktadır.

Beşiri ilçesi kent estetiğine katkı sağlayacak bu proje tamamlandığında, sadece düğünler için değil aynı zamanda nikah törenleri, özel etkinlikler ve toplumsal buluşmalar gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak.Çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyetleri dile getiren Beşirili vatandaşlar, ilçelerine sosyal, kültürel faaliyetlerde ve düğünlerde kullanabilecekleri modern bir salon kazandırılmasından dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.