Beşiri Belediyesi Temizlik İşleri Ekiplerimiz, yeni eğitim yılının başlamasına kısa bir süre kala, Beşiri’deki tüm okul bahçeleri ve çevresinde kapsamlı temizlik çalışmaları başlattı. Belediye ekiplerimiz, çocukların eğitim gördüğü alanların sağlıklı ve güvenli olmasını sağlamak amacıyla, okullarda yıkama, temizleme ve dezenfekte işlemlerine yoğun bir şekilde devam ediyor.Bu kapsamda gerçekleştirilen çalışmalar, okulların bahçelerinin yanı sıra çevresindeki alanları da kapsıyor. Temizlik ekiplerimiz, ilk olarak okul bahçelerinde biriken kir ve çöpleri temizleyerek, zeminleri yıkıyor. Ayrıca, oyun alanları ve diğer dış mekan tesislerinin de hijyen standartlarına uygun hale getirilmesi sağlanıyor.Beşiri Belediyesi ekiplerimiz, bu tür temizlik çalışmalarının sadece eğitim öğretim dönemi öncesiyle sınırlı kalmayacağını, yıl boyunca belirli aralıklarla okul bahçelerinde düzenli olarak gerçekleştirileceğini bildirdi. Belediye yetkililerimiz, temiz ve sağlıklı bir eğitim ortamı oluşturmak için bu tür çalışmaların önemine vurgu yaptı.“ÇOCUKLARIMIZI TEMİZ BIR ORTAMDA KARŞILIYORUZ”

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Alpaslan Karabulut, Beşiri’de sürdürülen temizlik çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Başkanımız Karabulut, “Okullar açılmadan önce ilçemizi daha temiz ve sağlıklı bir hale getirmek için büyük bir temizlik seferberliği başlattık. Çocuklarımızın daha hijyenik ve düzenli bir ortamda eğitim alması için ekiplerimiz gece gündüz çalışıyoruz. Tüm bu çalışmalarımız göz aydınlığımız olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alması içindir. Ben bu vesile ile 2024-2025 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize ve eğitim camiamıza başarılar ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.