Belediye Sitesi
  • Haber Başlık : Beşiri Belediyesi ile SDS İmzalandı
  • Haber Konu : Beşiri Belediyesi ile SDS İmzalandı
  • Haber Tarih : 11.02.2021
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Bem-Bir-Sen Batman İl Başkanı Diyaddin Demirhan, Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut ile Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesini SDS imza altına aldılar.

Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulutun makamında, Bem-Bir-Sen Batman İl Başkanı Diyaddin Demirhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Beşiri Belediyesi memur personellerin, katılımı ile imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesi ile Beşiri Belediyesi bünyesinde çalışan memurların haklarında önemli kazanımlar elde edildi. İmza töreninde konuşan Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut;
Memur personellerimiz çok büyük bir gayretle ilçemize hizmet ediyorlar, fedakârca yaptıkları hizmetleri takdir etmemek mümkün değil, bütün memurlarımızı ilgilendiren bu sözleşmenin hayırlı olmasını dilerim dedi.
Daha sonra törende konuşan Bem-Bir-Sen İl Başkanı Diyaddin Demirhan;
Güzel ilçemiz Beşiride çalışan memur arkadaşlarımızın ekonomik ve sosyal haklarını bir nebze olsun arttırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Büyük bir şevkle çalışan memur arkadaşlarımızın motivasyonu daha da artmıştır. Bu sözleşmenin imzalanmasında bizlere her türlü kolaylığı sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Sait Karabuluta memurlarımız adına şükranlarımı sunuyorum. Sözleşmenin hayırlı olmasını dilerim, diye konuştu.
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf
Hızlı Menü