Belediye Sitesi
  • Haber Başlık : BEŞİRİ BELEDİYESİ ATAKTA
  • Haber Konu : BEŞİRİ BELEDİYESİ ATAKTA
  • Haber Tarih : 11.02.2021
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
BEŞİRİ BELEDİYESİ ATAKTA

Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, 2020 yılında ilçenin dört bir yanına hizmet ulaştırmaya devam edeceklerini söyledi. 5 Yeni minibüsle ilçenin ulaşım sorununun çözdüklerini belirten Karabulut: 9000i aşkın nüfusu olan Beşiriye bir zamanlar belde olan Batman bağlıydı. Şimdi de Batmanın büyük ilçesi olmak istiyoruz dedi.

İlçeyi doğalgazla buluşturmak istediklerini söyleyen Başkan Karabulut: İlçemizin dibinden Siirte geçen doğalgaz şebeke hattından ilçemizi de doğalgazla buluşturmanın çabası içindeyiz. Enerji sorununu da güneş paneli projesiyle aşmak istiyoruz diye konuştu.

2020 HİZMET YILIMIZ OLACAK
9200 Nüfuslu Beşirinin 2020 yılında yeni projelerle buluşması için bir dizi yatırım hazırlığında olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Sait Karabulut: Yeni yılda ilçede içme suyu, altyapı ve enerji sorunlarını çözmek öncelikli projemiz olacak dedi.
5 Yeni minibüsle ulaşım sorununu çözdüklerin kaydeden Başkan Karabulut, şöyle devam etti: Daha önce 4 yarım minibüsümüz vardı ama yeterli değildi. İlçe sakinlerimiz, Batmana gitmek için eski araçlarda balık istifi gibi yolculuk yapıyordu. Getirdiğimiz 5 yeni minibüsle vatandaşlarımıza ulaşımda rahat bir ortam sağladık. İlçemizin ulaşımını büyük ölçüde çözmüş olduk.

Haber Kaynak : Reşat Yiğiz
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf
Hızlı Menü