Belediye Sitesi
  • Haber Tarih : 11.02.2021
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Devlet Malzeme Ofisinden 5 minibüsü 1 Milyon 85 Bin TLye alan Beşiri Belediyesi, ulaşıma köklü çözüm getirdi. Belediye Başkanı Sait Karabulut, önümüzdeki yıl elektrik sorununu da çözmek için güneş panelinden enerji üretimi için proje hazırlayacaklarını söyledi.
5 MİNİBÜS HİZMETTE
<
Beşiri Belediyesinin 2019 yılındaki çalışmalarını değerlendiren Belediye Başkanı Sait Karabulut, DMOdan aldıkları 5 minibüsü dünden itibaren ilçe sakinlerinin hizmetine sunduklarını belirten Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, önümüzdeki yıl önemli projelerinin biri olan enerji sorununu çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi. 1 Milyon 85 Bin TLye mal olan 5 minibüsün Belediye bütçesinin yanı sıra özel bir bankadan kredi alarak satın aldıklarını belirten Başkan Karabulut: Daha önce ilçemizde minibüsle Batma’a yolculuk yapan vatandaşlar zorlanıyordu. Seçim öncesinde vaat ettiğimiz bu sözü yerine getirdik. Minibüsler ilçe sakinlerimize hayırlı olsun dedi.
Haber Kaynak : Abdullah Türeli
Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf